Terugblik

In december kijken we vaak terug op het afgelopen jaar. Zo ook bij Maaspark Well.

Foto panoramatrap en aanlegsteiger

In 2019 is, na een lange voorbereiding, de Waterboulevard Maaspark Well aangelegd. Een mooie route waar het water nooit ver weg is. Op de brede panoramatrap geniet je van een mooi uitzicht over het Leukermeer, zwemplas Seurenheide en de oevers. Zaterdag 6 juli was de feestelijke opening. Na het officiële gedeelte hebben honderden bezoekers genoten van onder andere ’n boottochtje over het Leukermeer.

Afgelopen zomer zijn in het Leukermeer op de mooiste plekjes aanlegsteigers gerealiseerd. Bij enkele steigers kun je met de boot overnachten. De aanleg van de steigers en nieuwe bebording zorgen ervoor dat het duidelijk is waar je al dan niet met de boot mag aanleggen.   

Daarnaast heeft Gemeente Bergen in 2019 onder andere nog gewerkt aan de voorbereiding van de reconstructie van De Vissert, het bestemmingsplan Maaspark Well en de ontwikkeling Seurenheide.

Raadsinformatiebrief

Wilt u meer weten over wat er in 2019 is gerealiseerd, wat voor de komende jaren de belangrijkste opgaven zijn in Maaspark Well? Lees dan de Raadsinformatiebrief van afgelopen november.

Foto Panoramatrap Waterboulevard Maaspark Well Foto steiger met boot