Waterboulevard

Waterboulevard Maaspark Well is de verbindende as tussen Nationaal Park De Maasduinen en het Maasdal. Het vormt een aantrekkelijke verbinding voor wandelaars en fietsers. Bovendien sluiten diverse wandel- en fietsroutes op de waterboulevard aan, zodat er een 'rondje' gemaakt kan worden. Op het smalle gedeelte van de waterboulevard ligt de panoramatrap. Vandaar heb je een prachtig uitzicht over het Leukermeer en zwemplas Seurenheide.

Van hoog naar laag

Wandelend of fietsend over deze promenade ontmoet de bezoeker alle bijzondere plekjes in het gebied. Vanaf het hoger liggende bezoekerscentrum in Nationaal Park De Maasduinen daal je langzaam af via het bosachtige deel, over het smalle gedeelte met de panoramatrap en langs de jachthaven. Onderweg ben je soms wat dichter bij het water, soms wat verder ervan af, maar het is altijd in de buurt.

Aan en in het water

Via de panoramatrap en steigers kun je tot aan en in het water komen. Wie met een boot op het Leukermeer richting bezoekerscentrum vaart, kan bij verschillende steigers aanleggen.